1. /
  2. Kopalniške preproge
  3. /
  4. Kopalniške preproge Abstrakcija gora

Kopalniške preproge Abstrakcija gora

Vprašajte za izdelek
Kopalniške preproge Abstrakcija gora
premaknite miško nad fotografijo, da jo povečate
Naročilnica:
Izberite parametre izdelka:

75x45 cm

75x45 cm 90x60 cm

Bela

Bela

Bela in siva

Bela in siva
x  
V nakupovalno košarico
Vaše naročilo bomo poslali:

Vnesite luksuz v svojo kopalnico z našo protizdrsnostjo Abstrakcija gora. Ta izjemno mehka in udobna kopalniška preproga združuje varnost in slog na najvišji ravni.

Izdelana iz visokokakovostnih materialov, naša Abstrakcija gora preproga je oblikovana tako, da zagotavlja trpežnost in dolgotrajno uporabo. Nežno in mehko vlakno nudi udoben občutek pod stopali, hkrati pa preprečuje zdrs in nudi varnost, ki jo potrebujete v kopalnici.

Naša Abstrakcija gora preproga je na voljo v različnih barvah, vzorcih in velikostih, kar vam omogoča, da izberete tisto, ki se najbolje prilega vašemu slogu in prostoru. Ne glede na to, ali želite osvežiti svojo kopalnico z živahnim vzorcem ali ustvariti eleganten in umirjen videz, boste našli popolno rešitev.

Poleg svoje estetske vrednosti, naša kopalniška preproga prinaša tudi praktičnost. Protizdrsna podloga zagotavlja stabilnost in varnost, tako da se preproga trdno drži tal tudi v mokrih pogojih. Tako se lahko sprostite in uživate v udobju svoje kopalnice brez skrbi za morebitne zdrsne nesreče.

Nega in vzdrževanje naše Abstrakcija gora preproge je enostavno. Redno sesanje ali preprosto oplakovanje pod tekočo vodo bo ohranilo njeno svežino in mehkobo. Materiali visoke kakovosti zagotavljajo dolgotrajno lepoto in vzdržljivost.

Ustvarite svojo oazo udobja in elegance z našo Abstrakcija gora kopalniško preprogo. Naročite jo danes in si privoščite vrhunsko izkušnjo v svoji kopalnici.

 • ✓ Tehnologija digitalnega tiska, prijazna do vas in okolja
 • ✓ Visokokakovostni materiali
 • ✓ Popolnoma reproducirani detajli in izjemno žive barve
 • ✓ Na tisoče čudovitih in izvirnih modelov
 • ✓ Enostavna montaža in čiščenje
 • ✓ Izdelki primerni za vsak prostor

Prednosti kopalniške preproge

✓ Nedrseča spodnja stran. Naše nedrseče preproge so varne in idealne za različne vrste tal, vključno z lesom in ploščicami. Spodnja stran je prevlečena s silikonom, ki preprečuje premikanje preproge. Preden preprogo razgrnete, se prepričajte, da je površina pod preprogo gladka, čista in suha.

✓ Enostavno vzdrževanje čistoče. Zaradi mehkega in kratkega lasa je preprogo enostavno vzdrževati v čistoči.

✓ Zasnovan ne le za kopalnico. Preproga je na voljo v različnih vzorcih, ki ustrezajo vašemu slogu in izbranemu prostoru. V kopalnici zagotavlja mehko in vpojno površino za nego. Po drugi strani pa je zaradi svoje klasične zasnove in praktične funkcionalnosti odlična tudi za nočno omarico, hodnik ali dnevno sobo. Točno tam, kjer potrebujete dodatno udobje in mehkobo!

✓ Ekološki material in tiskanje. Preproge so izdelane iz ekoloških materialov, motivi pa so natisnjeni s sublimacijsko tehniko, s katero lahko dosežemo obstojne in izrazite barve ter čudovite vzorce.