Moderna okrasna ogledala - okrogla, kvadratna

Moderno okrasno ogledalo nikoli ne zataji! Ne glede na to, ali je soba majhna ali temna, bo z ogledalom prostor deloval bolj prostorno in svetlejše. Naša okrasna ogledala se bodo podala v vsak prostor v domu, najbolje pa se bodo podala k ureditvi kopalnice, dnevne sobe in spalnice. Prav tako naj postanejo sestavni del predsobe, kjer bomo lahko videli, kako izgledamo, ko zapustimo hišo. Vabimo vas, da se seznanite z našo ponudbo stenskih ogledal z okvirjem in ogledal brez okvirja, s katerimi boste svojim prostorom dodali dizajnerski poudarek.

Okroglo ogledalo z LED osvetlitvijo
Okroglo ogledalo
z LED osvetlitvijo (#lslo-00001)
velikost od: fi 40 cm
74.95 EUR
izberite velikost
Okroglo ogledalo črn okvir
Okroglo ogledalo
črn okvir (#ls-k1f1b1a)
velikost od: fi 40 cm
44.95 EUR
izberite velikost
Pravokotno ogledalo z LED osvetlitvijo
Pravokotno ogledalo
z LED osvetlitvijo (#lsl-00001)
velikost od: 50x50 cm
112.95 EUR
izberite velikost
Dekorativno okroglo ogledalo brez okvirja
Dekorativno okroglo ogledalo
brez okvirja (#lo-00000000)
velikost od: fi 40 cm
37.95 EUR
izberite velikost
Okroglo kopalniško ogledalo bel okvir
Okroglo kopalniško ogledalo
bel okvir (#ls-kffffff)
velikost od: fi 40 cm
41.95 EUR
izberite velikost
Okrasno pravokotno ogledalo brez okvirja
Okrasno pravokotno ogledalo
brez okvirja (#lp-00000000)
velikost od: 50x50 cm
46.95 EUR
izberite velikost
Polkrožno ogledalo brez okvirja
Polkrožno ogledalo
brez okvirja (#lop-000000001)
velikost od: 25x50 cm
51.95 EUR
izberite velikost
Okrasno pravokotno ogledalo Črn MDF okvir
Okrasno pravokotno ogledalo
Črn MDF okvir (#lsm-k1f1b1a)
velikost od: 50x50 cm
48.95 EUR
izberite velikost
Okrasno pravokotno ogledalo bel MDF okvir
Okrasno pravokotno ogledalo
bel MDF okvir (#lsm-kffffff)
velikost od: 50x50 cm
47.95 EUR
izberite velikost
Ogledalo v obliki solze brez okvirja
Ogledalo v obliki solze
brez okvirja (#llow-000000001)
velikost od: 35x70 cm
49.95 EUR
izberite velikost
Nepravilno ogledalo brez okvirja
Nepravilno ogledalo
brez okvirja (#lon-000000001)
velikost od: 48x48 cm
53.95 EUR
izberite velikost
Ovalno ogledalo brez okvirja
Ovalno ogledalo
brez okvirja (#lnow-000000001)
velikost od: 40x70 cm
84.95 EUR
izberite velikost
Polkrožno ogledalo z LED osvetlitvijo
Polkrožno ogledalo
z LED osvetlitvijo (#lslpl-00001)
velikost od: 25x50 cm
97.95 EUR
izberite velikost

Okrasno ogledalo brez okvirja

Izkoristite razpoložljiv stenski prostor in ga okrasite s klasičnim visečim stenskim ogledalom brez okvirja. Tako okrasno ogledalo bo ustvarilo iluzijo prostora in vašemu domu dodalo globino. Stenska ogledala, ki so na voljo v naši ponudbi, se razlikujejo po velikosti in oblikah (pravokotna ogledala brez okvirja in okrogla ogledala brez okvirja), zato bo izbira pravega za vaš dom zelo preprosta. Izberite kakovost in natančnost izdelave! Površina našega ogledala ne popači slike, dodatno polirani gladki robovi zagotavljajo varnost med brisanjem.

Okroglo okrasno ogledalo z okvirjem

Okrogla stenska ogledala z okvirjem bodo popoln kos opreme za vsak prostor v hiši. Dodali bodo stil in eleganco dnevni sobi, kopalnici, spalnici ali pa se odlično podali v predsobo. Naša ponudba obsega okrogla ogledala v črnem okvirju in ogledala v belem okvirju. Eleganten okvir je narejen iz trpežnega kaljenega stekla debeline 4 mm, njegova oblika pa se bo podala v prostore, oblikovane v katerem koli slogu. Za mansardne in moderne prostore priporočamo ogledalo s črnim okvirjem, medtem ko bo viseče ogledalo z belim okvirjem odlično za skandinavske in boho stilske prostore.

Okrasna stenska ogledala

Če iščete popolno ogledalo za spletni nakup, ste prišli na pravo mesto! Trgovina Tulup ponuja več možnosti, ki bodo zagotovo zadovoljile še tako zahtevnega kupca. Zahvaljujoč našim okrasnim ogledalom boste ustvarili iluzijo prostora, njihova elegantna oblika pa bo dopolnila različne sloge interierjev – od minimalističnih do glamuroznih ureditev. Naj naše ogledalo postane osrednja točka vašega doma!

Ogledalo z LED osvetlitvijo

Kdo pravi, da morajo biti ogledala dolgočasna? S pomočjo ogledal z LED-osvetlitvijo, se lahko gledate v slogu! Zorni kot je širši, svetloba pa močnejša. To je velika razlika od utripajočih navadnih lučk. Za vas bomo ustvarili LED ogledalo, ki se bo popolnoma prilegalo dekorju katerega koli prostora. Obesite ga lahko ne le v kopalnici, temveč tudi v spalnici, dnevni sobi ali hodniku. LED osvetlitev, nameščena za ogledalom, je zasnovana tako, da zagotavlja jasnejši odsev. To zagotavlja udobje med vsakodnevnimi aktivnostmi, kot je na primer umivanje obraza ali ličenje. S pomočjo možnosti, da izberete barvo svetlobe: hladno, toplo ali nevtralno, lahko v vaši sobi ustvarite takšno vzdušje, ki vam bo najbolj všeč. Ogledalo z LED osvetlitijo je kakovostna dekoracija, ki bo zagotovo všeč vsem ljubiteljem elegantnih dodatkov.

Naročite ogledalo po meri

Iščete ogledalo po meri? Se želite ogledati od glave do pet? Ličila, oblačila, plesne gibe? Stojimo vam ob strani. Izrezali vam bomo ogledalo v poljubni velikosti. Dekorativno ogledalo je tudi odličen način, da se prostor zdi bolj odprt in prostoren. Nudimo ogledala najvišje kakovosti, z led razsvetljavo ali brez nje, v okvirju in brez okvirja. Pišite nam in pripravili vam bomo točno takšno ogledalo v velikosti po meri, kot ga potrebujete.Ogledalo po meri ima lahko popolno velikost, obliko in videz, ki ste ga iskali ves ta čas! Za ponudbo nas kontaktirajte preko posebej pripravljenega obrazca.