1. /
    2. Uporabne informacije
    3. /
    4. Vprašanja in odgovori

Vprašanja in odgovori Spletna trgovina Tulup.si

 

Katere izdelke ponuja Tulup?

Pri Tulupu lahko kupite: slike na platnu, slike na steklu, akrilne slike, steklene kuhinjske plošče in steklene deske za rezanje.


Kako najdem ustrezno grafiko?

V trgovini Tulup lahko uporabite ustvarjene tematske kategorije. Vsaka od njih vsebuje več kot sto čudovitih motivov, ki smo jih izbrali, da bi izpolnili pričakovanja vseh strank. Na glavni strani trgovine priporočamo tudi najbolj zanimive oziroma najbolj priljubljene motive v zadnjem času. Za pomoč lahko vedno zaprosite naše svetovalce, tako da nas kontaktirate po telefonu (32) 700-37-17 ali po elektronski pošti na tulup@tulup.si


Kako oddati naročilo?

Čisto preprosto! Ko najdete želeno grafiko, nastavite parametre izdelka (velikost, število kaveljčkov), določite njegove dimenzije in dodatne možnosti, nato nastavite ogrodje in DODAJTE V KOŠARICO. Izpolnite naročilnico v košarici in opravite plačilo.


Kako lahko plačam svoje naročilo?

Svoje naročilo lahko plačate z varnimi spletnimi plačili: PayU, z običajnim nakazilom na bančni račun ali izberete plačilo po povzetju pri kurirju GLS


Kako nastaviti kader slike ali plošče?

Kader je mogoče nastaviti samostojno. Ko vnesete želeno dimenzijo, kliknite na fotografijo in izberite kader. Ne pozabite, da lahko po potrebi zavrtite ali nastavite vodoravni in navpični položaj vzorca (izberite Dodatne možnosti pod parametri izdelka).