Slike, fototapete in dekoracije z lastno fotografijo

Iščete edinstveno stensko dekoracijo? Z veseljem vam natisnemo vaše fotografije ali grafike v obliki slike na platnu, slike na steklu, fototapete ali kuhinjske plošče. Pošljite nam svojo fotografijo za izvedbo nenavadnega projekta!

Izberite eno od svojih fotografijali
Dodajte sliko
nalaganje fotografij, počakajte ...

Fotoslike iz lastne fotografije

Slike z lastne fotografije so edinstvena priložnost za ustvarjanje popolnoma izvirne stenske dekoracije v vašem stanovanju ali pisarni. Čeprav vam naša galerija grafičnih motivov ponuja odlične možnosti za uskladitev dekoracije z vašo notranjostjo, imate morda povsem drugačne potrebe. Ne glede na to, ali želite ustvariti fotopsliko po meri s tiskanjem fotografije s počitnic, poroke, fotografij pokrajin ali originalne grafike – pri nas lahko digitalno grafiko spremenite v oprijemljiv izdelek z dekorativno in sentimentalno vrednostjo. Svojo sliko lahko uresničite tako, da natisnete fotografijo na platno, na steklo ali akrilno steklo. Fotoslike s fotografijo bodo notranjosti dale popolnoma edinstven značaj. Izvajamo številne zanimive ideje: fotografije s porok, počitnic, družinske fotografije, fotografije čudovitih razgledov, smešne grafike, slike z otroško tematiko, motivacijski napisi, izvirne grafike, fotografije arhitekture in še veliko več.

 

Ali pa morda slika s fotografijo kot darilo?

Zelo priljubljene so slike na platnu po lastni fotografiji, ki jih naročite kot darilo najdražjim. Običajno se v tem primeru natisnejo fotografije s poroke, družinske fotografije in drugo, v spomin na pomembne dogodke. Takšna slika bo neprecenljivo darilo, ki lahko izrazi več kot besede. Da bodo slike s fotografij idealno prilagojene željam prejemnika, izbirajte med več materiali, kot so platno, steklo ali akrilno steklo.

 

Fototapete z moje lastne fotografije

Fototapeta je ena izmed najpogosteje izbranih oblik stenske dekoracije. Njena dekorativna vrednost, enostavnost nanašanja in bogastvo vzorcev pomenijo, da lahko vzorec hitro prilagodimo vsakemu prostoru, pri čemer nas vodijo lastne želje. Zaradi velike površine in visoke vidljivosti tapete učinkovito vplivajo na značaj in vzdušje notranjosti. Zato se ta oblika dekoracije tako vneto uporablja pri ustvarjanju interierja z avtorskimi poudarki. Tak poudarek so lahko vaša dela v obliki grafik ali fotografij. Fototapeta bo odlična izbira za steno v dnevni sobi, spalnici, otroški sobi ali celo na vašem delovnem mestu.

Če iščete izvirne dekoracije v obliki fototapete in želite uresničiti svoje ideje za njen izgled - izkoristite našo ponudbo. Pošljite svojo fotografijo in uporabite preprost čarovnik, v katerem izberete material in določite ustrezne dimenzije izdelka. Tapeta iz fotografije je lahko točno takšna, kot želite. Fototapete iz vaše fotografije bodo zagotovo dale vašemu interierju edinstveno vzdušje, ki bo v celoti odražalo vaš značaj.

Poleg slik ali fototapet izdelujemo tudi druge dekoracije z lastnimi tiski – kuhinjske plošče, ure, kuhinjske deske, nalepke za vrata.

 

Če niste prepričani, ali fotografija ustreza zahtevanim standardom kakovosti, kontaktirajte našo pisarno za pomoč strankam.