1. /
    2. Magnetne preproge
    3. /
    4. Magnetne podloge za hladilnik
    5. /
    6. Nalepka za hladilnik Pastelni vrt

Nalepka za hladilnik Pastelni vrt

Vprašajte za izdelek
Nalepka za hladilnik Pastelni vrt
premaknite miško nad fotografijo, da jo povečate
motiv: Pastelni vrt
Naročilnica:
Izberite parametre izdelka:

60x180 cm

60x180 cm 60x190 cm 60x205 cm 70x190 cm
x  
V nakupovalno košarico
Vaše naročilo bomo poslali:

Magnetne rešetke za hladilnik z vzorcem Pastelni vrt je unikatna oblika dekoracije vsake kuhinje. Uporaba okraskov v obliki magnetne podloge je zanimiva in poceni alternativa obnovi ali zamenjavi gospodinjskih aparatov. Odlično bo prekril morebitne nepravilnosti na površini hladilnika, kot so praske, odrgnine ali manjše udrtine. Z izbiro takšne dekoracije hladilnika boste celotni kuhinji dali drugačno značaj. Če vam je hladilnik dolgčas, ga lahko poceni osvežite tako, da izberete vaš najljubši vzorec .

 

Specifikacija:

Material: Magnetna podloga z visoko zadrževalno silo.
Debelina podloge: 1 mm
Razpoložljive dimenzije: 60 x 180 cm, 60 x 190 cm, 60 x 205 cm, 70 x 190 cm. O nestandardnih dimenzijah se posvetujte s službo za pomoč strankam.
Montaža: Montaža je sestavljena iz namestitve podloge na površino vrat hladilnika. Demontaža ne pušča sledi.
Temperaturno območje uporabe: od –30 C do +60 C.
Pred montažo: Podlogo pošljemo zvito. Pred nanosom ga razgrnite in počakajte, da se zravna, da se dobro oprime hladilnika.

Digitalni tisk:

Tisk visoke ločljivosti, odporen na razbarvanje, obrabo in UV sevanje. Odtenki končnega izdelka se lahko nekoliko razlikujejo od vizualizacije zaradi kalibracije monitorja, na katerem se artikli pregledujejo, tiskarskega stroja in vrste uporabljenega črnila – manjša razlika v odtenkih ni razlog za reklamacijo.