1. /
    2. Za stranke
    3. /
    4. Blog
    5. /
    6. Kopalnica

KAKO ENOSTAVNO IN UČINKOVITO MENJATI KOPALNICO?

Iščete preprost način, kako svoji kopalnici dati nov videz, a se raje izognete zamudnemu odstranjevanju starih ploščic? Včasih je dovolj, da prostoru dodate zanimiv značaj ... V današnjem članku bomo našteli pet vzorčnih okraskov, ki bodo originalno osvežili Vašo kopalnico!

KAKO ENOSTAVNO IN UČINKOVITO MENJATI KOPALNICO?

Dekoracija kopalnice - naši predlogi

Seveda je vsaka kopalnica drugačna in zato zahteva drugačno dekoracijo. Tiste, ki so preobremenjene z dodatki in okraski, je treba nekoliko »oklestiti«, da pridobijo več optičnega prostora, tiste z minimalistično razporeditvijo pa bolje opremiti z zanimivimi pripomočki. V obeh primerih je dobro tudi zamenjati stare dodatke z novimi. Tukaj so naše vzorčne rešitve:

Steklene in akrilne slike

Če želimo na edinstven način okrasiti našo kopalnico, je dobro začeti tako, da na steno obesimo lepo sliko. Ni pa tako preprosto – navsezadnje je kopalnica poseben prostor z največjo vlažnostjo, še posebej, ko si privoščimo vročo prho ali dolgo sproščujočo kopel. Tradicionalne slike, naslikane s čopičem, se lahko hitro uničijo.

Zato bodo popolna rešitev za stene kopalnice slike z gladko površino, ki se enostavno obriše - to so slike na steklu in akrilne slike. Dovolj je, da kondenzirano paro obrišete do suhega. Zaradi tega boste vedno lahko uživali v pogledu na čudovito pokrajino ali abstraktni vzorec - odvisno od vaših želja.

KAKO ENOSTAVNO IN UČINKOVITO MENJATI KOPALNICO?

Ure na steklu

Pravijo, da srečni ne štejejo časa, a če ne želite, da je vaša kopel predolga, se splača v svojo kopalnico namestiti uro na steklu. To ni le praktičen pripomoček, ki nam bo omogočil, da se vedno orientiramo po času, ampak tudi lepa kopalniška dekoracija. Na stekleno številčnico ure natisnemo privlačne slike, ki bodo popestrile vsak interier. Po drugi strani pa je steklena površina izjemno enostavna za čiščenje. Glede na vaš koncept vam nudimo kvadratne, okrogle ali pravokotne ure.

KAKO ENOSTAVNO IN UČINKOVITO MENJATI KOPALNICO?

Fototapete

Čeprav v kopalnicah prevladujejo ploščice in plošče, je dobro razmisliti, da bi vsaj eno steno pokrili z zanimivo fototapeto. Predstavljajte si, da se sprostite v kadi, pred vami pa je pogled na sončen dan na azurni plaži, zaradi katerega se boste lahko potopili v to vizijo ... Sliši se mamljivo, kajne? Zato poskusite s posebnimi kopalniškimi fototapetamiki ne vpijajo vlage.
Nalepke za vrata

KAKO ENOSTAVNO IN UČINKOVITO MENJATI KOPALNICO?

Vas dolgočasijo stara kopalniška vrata in je čas, da jih zamenjate z novimi? Če želite to narediti hitro in po nizki ceni, vam priporočamo nalepke za vrataki jih je izjemno enostavno in priročno "namestiti". Vse kar morate storiti je, da jih enakomerno nalepite na očiščeno površino vrat in vse je pripravljeno – pisane ribice ali zlate sončnice lahko okrasijo notranjost kopalnice. In ko se naveličate vzorca, lahko nanj vedno nalepite drugega!

Lončnice

Če imate v kopalnici okno, postavite na okensko polico lepo rastlino. Rože vedno poživijo notranjost in nas dodatno oskrbijo s kisikom!
Upamo, da smo vas navdušili za manjše spremembe kopalnice in da boste nekaj naših idej uporabili tudi v vašem domu.

Preberite tudi:
Fototapeta za dnevno sobo - kako izbrati idealen motiv in ustvariti edinstven prostor
15.04.2024

Fototapeta za dnevno sobo - kako izbrati idealen motiv in ustvariti edinstven prostor

V srcu vsakega doma se dnevna soba razvija kot platno osebne izražanja, kraj srečanj, kjer delimo zgodbe in negujemo spomine. Moč tapet pri preoblikovanju tega prostora je neprecenljiva. Določajo ton, vplivajo na razpoloženje in služijo kot odsev osebnega stila. Izbor idealne tapete za dnevno sobo je avantura s kreativnostjo.

več
Slike za kuhinjo in jedilnico - okusne inspiracije za stensko dekoracijo
20.03.2024

Slike za kuhinjo in jedilnico - okusne inspiracije za stensko dekoracijo

Srce doma si zasluži več kot le funkcionalno zasnovo; potrebuje ščepec osebnosti, kanček ustvarjalnosti in veliko mero sloga. Kuhinje in jedilnice, epicentra kulinaričnih stvaritev in družabnih srečanj, ne smejo odražati le funkcionalnosti, temveč tudi toplino in osebnost tistih, ki v njih prebivajo.

več
Kako modno opremiti kopalnico? Nasveti in trendi za leto 2024
01.03.2024

Kako modno opremiti kopalnico? Nasveti in trendi za leto 2024

Kopalnica je prostor, kjer začnemo in končamo svoj dan. Zato je pomembno, da je ta prostor urejen tako, da se v njem počutimo sproščeno in udobno.  V tem članku bomo raziskali, kako modno opremiti kopalnico, s poudarkom na trendih in nasvetih za leto 2024.

več
KAKO UREDITI MAJHNO SPALNICO? PREVERITE NAŠE IDEJE!
03.02.2022

KAKO UREDITI MAJHNO SPALNICO? PREVERITE NAŠE IDEJE!

Se selite v stanovanje, kjer bodo velike sanje zaprte v ozke stene? Lepo počasi! Mi vam bomo svetovali kako urediti majhno spalnico v nekonvencionalnem slogu. Svetovali vam bomo, po čem poseči in česa ne delati. Kratko in jedrnato bo – med branjem nikakor ne boste zaspali!

več