1. /
    2. Za stranke
    3. /
    4. Blog
    5. /
    6. Kopalnica

KAKO ENOSTAVNO IN UČINKOVITO MENJATI KOPALNICO?

Iščete preprost način, kako svoji kopalnici dati nov videz, a se raje izognete zamudnemu odstranjevanju starih ploščic? Včasih je dovolj, da prostoru dodate zanimiv značaj ... V današnjem članku bomo našteli pet vzorčnih okraskov, ki bodo originalno osvežili Vašo kopalnico!

KAKO ENOSTAVNO IN UČINKOVITO MENJATI KOPALNICO?

Dekoracija kopalnice - naši predlogi

Seveda je vsaka kopalnica drugačna in zato zahteva drugačno dekoracijo. Tiste, ki so preobremenjene z dodatki in okraski, je treba nekoliko »oklestiti«, da pridobijo več optičnega prostora, tiste z minimalistično razporeditvijo pa bolje opremiti z zanimivimi pripomočki. V obeh primerih je dobro tudi zamenjati stare dodatke z novimi. Tukaj so naše vzorčne rešitve:

Steklene in akrilne slike

Če želimo na edinstven način okrasiti našo kopalnico, je dobro začeti tako, da na steno obesimo lepo sliko. Ni pa tako preprosto – navsezadnje je kopalnica poseben prostor z največjo vlažnostjo, še posebej, ko si privoščimo vročo prho ali dolgo sproščujočo kopel. Tradicionalne slike, naslikane s čopičem, se lahko hitro uničijo.

Zato bodo popolna rešitev za stene kopalnice slike z gladko površino, ki se enostavno obriše - to so slike na steklu in akrilne slike. Dovolj je, da kondenzirano paro obrišete do suhega. Zaradi tega boste vedno lahko uživali v pogledu na čudovito pokrajino ali abstraktni vzorec - odvisno od vaših želja.

KAKO ENOSTAVNO IN UČINKOVITO MENJATI KOPALNICO?

Ure na steklu

Pravijo, da srečni ne štejejo časa, a če ne želite, da je vaša kopel predolga, se splača v svojo kopalnico namestiti uro na steklu. To ni le praktičen pripomoček, ki nam bo omogočil, da se vedno orientiramo po času, ampak tudi lepa kopalniška dekoracija. Na stekleno številčnico ure natisnemo privlačne slike, ki bodo popestrile vsak interier. Po drugi strani pa je steklena površina izjemno enostavna za čiščenje. Glede na vaš koncept vam nudimo kvadratne, okrogle ali pravokotne ure.

KAKO ENOSTAVNO IN UČINKOVITO MENJATI KOPALNICO?

Fototapete

Čeprav v kopalnicah prevladujejo ploščice in plošče, je dobro razmisliti, da bi vsaj eno steno pokrili z zanimivo fototapeto. Predstavljajte si, da se sprostite v kadi, pred vami pa je pogled na sončen dan na azurni plaži, zaradi katerega se boste lahko potopili v to vizijo ... Sliši se mamljivo, kajne? Zato poskusite s posebnimi kopalniškimi fototapetamiki ne vpijajo vlage.
Nalepke za vrata

KAKO ENOSTAVNO IN UČINKOVITO MENJATI KOPALNICO?

Vas dolgočasijo stara kopalniška vrata in je čas, da jih zamenjate z novimi? Če želite to narediti hitro in po nizki ceni, vam priporočamo nalepke za vrataki jih je izjemno enostavno in priročno "namestiti". Vse kar morate storiti je, da jih enakomerno nalepite na očiščeno površino vrat in vse je pripravljeno – pisane ribice ali zlate sončnice lahko okrasijo notranjost kopalnice. In ko se naveličate vzorca, lahko nanj vedno nalepite drugega!

Lončnice

Če imate v kopalnici okno, postavite na okensko polico lepo rastlino. Rože vedno poživijo notranjost in nas dodatno oskrbijo s kisikom!
Upamo, da smo vas navdušili za manjše spremembe kopalnice in da boste nekaj naših idej uporabili tudi v vašem domu.

Preberite tudi:
KAKO UREDITI MAJHNO SPALNICO? PREVERITE NAŠE IDEJE!
03.02.2022

KAKO UREDITI MAJHNO SPALNICO? PREVERITE NAŠE IDEJE!

Se selite v stanovanje, kjer bodo velike sanje zaprte v ozke stene? Lepo počasi! Mi vam bomo svetovali kako urediti majhno spalnico v nekonvencionalnem slogu. Svetovali vam bomo, po čem poseči in česa ne delati. Kratko in jedrnato bo – med branjem nikakor ne boste zaspali!

več
SODOBNI ARANŽMAJI V SIVI BARVI
01.02.2022

SODOBNI ARANŽMAJI V SIVI BARVI

Sivina ima veliko imen. Presenečeni? Pepelnata, melange, srebrna, siva - to je le nekaj od številnih odtenkov in izrazov te brezčasne in elegantne barve. Sivi dodatki se ujemajo s katero koli notranjostjo in poskrbijo, da bo soba videti neverjetno. Lahko je karkoli - blazine, slike na stekluvaze fototapeta, prt, cvetlični lonci. 

več