1. /
    2. Za stranke
    3. /
    4. Blog
    5. /
    6. Navdih

SODOBNI ARANŽMAJI V SIVI BARVI

SODOBNI ARANŽMAJI V SIVI BARVI

Sivina ima veliko imen. Presenečeni? Pepelnata, melange, srebrna, siva - to je le nekaj od številnih odtenkov in izrazov te brezčasne in elegantne barve. Sivi dodatki se ujemajo s katero koli notranjostjo in poskrbijo, da bo soba videti neverjetno. Lahko je karkoli - blazine, slike na stekluvaze fototapeta, prt, cvetlični lonci. Omejuje vas le vaša domišljija. Če sanjate o osvežitvi stanovanja, preberite spodnji članek in ugotovite, kako preprosto spremenite svoje štiri stene z izbiro modernih in elegantnih dodatkov v sivi barvi.

Steklene slike in druge stenske dekoracije

Verjamemo, da nič ne doda čara tako kot slike na steklu. Lahko jih obesite kamor koli - v kuhinjo, spalnico, dnevno sobo. So sodoben in eleganten okras. Sivi motivi, kot so narava, pokrajine ali abstrakcije, notranjosti dodajo resnost in dostojanstvo. Seveda pa lahko izberete tudi druge stenske dodatke. Zanimiva ideja so temno sivi večdelni okvirji ali lonci za rože.

V zadnjem času so zelo moderni tudi makrameji. Z izbiro pepelastih modelov se boste vklopili v aktualne trende. Te vrste dekoracij najbolje izgledajo na belih in svetlih stenah, vendar je celotna zasnova odvisna od vas in vaše vizije. Vedno lahko obesite tudi dodatne sive police ali svetilke iz ratana.

 
SODOBNI ARANŽMAJI V SIVI BARVI
 
SODOBNI ARANŽMAJI V SIVI BARVI
 
SODOBNI ARANŽMAJI V SIVI BARVI
 
SODOBNI ARANŽMAJI V SIVI BARVI
 
SODOBNI ARANŽMAJI V SIVI BARVI
 

Kaj storiti - nalepiti fototapeto ali pobarvati steno?

Tu je foto ozadje popolna rešitev..Ko gre za sive aranžmaje, so sobe z eno steno pobarvano v tej barvi videti zelo moderno. Se pa to dobro obnese v velikih in prostornih prostorih. V majhnih prostorih obstaja nevarnost, da bo zaradi pepelnate notranjost izgledala manjša. To ne pomeni, da se v tej situaciji sivi dodatki popolnoma odstranijo.

SODOBNI ARANŽMAJI V SIVI BARVI

Predvsem varianta z globino, torej prikazom stopnišča, tunela ali hodnika. Zahvaljujoč temu se bo soba vizualno povečala, sivina pa bo naredila ostalo. Vendar ne pozabite, da če izberete takšno rešitev, ne smete pretiravati z drugimi dodatki. Fototapeta je nekaj, kar dominira v prostoru in dodatni okraski so lahko videti kičasto. Najpomembnejša je zmernost in dober okus.

Stenske dekoracije niso vse

Stenske dekoracije so eno, lahko pa izberete tudi druge sive dodatke. Gre za izredno vsestransko barvo, tako da ni pomembno, kakšen kavč ali garderobno omaro imate. Imate veliko možnosti. Še posebej, ker na primer pepelnate blazine vedno izgledajo odlično. Enako velja za prt, vazo ali cvetlične lončke. Slednji se lepo zlijejo z zelenjem.

SODOBNI ARANŽMAJI V SIVI BARVI

Lahko pa izberete sivo škatlo za robčke, zavese, uro, posteljno pregrinjalo, preprogo in vse, kar vam pride na misel. Ker je siva dandanes zelo modna, boste skoraj v vsaki trgovini našli številne dodatke v tej barvi. Torej, če želite, da sivina vlada tudi v vašem domu - ne oklevajte. Že danes si privoščite nekaj užitka v obliki nakupovanja.

 

Preberite tudi:
KAKO UREDITI MAJHNO SPALNICO? PREVERITE NAŠE IDEJE!
03.02.2022

KAKO UREDITI MAJHNO SPALNICO? PREVERITE NAŠE IDEJE!

Se selite v stanovanje, kjer bodo velike sanje zaprte v ozke stene? Lepo počasi! Mi vam bomo svetovali kako urediti majhno spalnico v nekonvencionalnem slogu. Svetovali vam bomo, po čem poseči in česa ne delati. Kratko in jedrnato bo – med branjem nikakor ne boste zaspali!

več
KAKO ENOSTAVNO IN UČINKOVITO MENJATI KOPALNICO?
02.02.2022

KAKO ENOSTAVNO IN UČINKOVITO MENJATI KOPALNICO?

Iščete preprost način, kako svoji kopalnici dati nov videz, a se raje izognete zamudnemu odstranjevanju starih ploščic? Včasih je dovolj, da prostoru dodate zanimiv značaj ... V današnjem članku bomo našteli pet vzorčnih okraskov, ki bodo originalno osvežili Vašo kopalnico!

več